Gaugin bevindt zich recht tegenover Les Cyclistes en vlakbij de Spa Wellness Ventoux Provence. Van appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot rijhuizen met een ruim terras. Hier voelt iedereen zich meteen thuis én op vakantie tegelijk.

REEDS 3 VERKOCHT!

Prijzen appartement 1 slpk. vanaf €182.000*

Prijzen appartement 2 slpk. vanaf €235.000*

Prijzen villa 2 slpk. vanaf €330.000*

Prijzen villa 3 slpk. vanaf €405.000*

*prijzen excl. BTW (20%) en notariskosten (+/- 1,5%)


 

Gaugin

Gelegen op 200m aan de voet van de Mont Ventoux bevindt zich het nieuwste project van La Provenca, genaamd Gaugin. Deze woningen bestaan uit zowel appartementen met 1 of 2 slaapkamers (met mogelijkheid tot combinatie) als uit rijhuizen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen. Hier kom je ongetwijfeld tot rust.

 
 
 
 
 

Het Buitenleven

Leven in de Provence, dat is leven onder de Provençaalse zon te midden van de natuur. Geniet van het eerste op het in natuursteen aangelegde terras of neem een duik in het verfrissende zwembad (mét kinderzwembad). Groen en rust vindt u in overvloed dankzij de ruime, zuidelijk gerichte privatieve tuin en de omliggende natuur.

 
 
 
 

Investeren in Gaugin

Op zoek naar een ideale investering, waar u ook in de Winter tal van verhuurmogelijkheden heeft? Dan is Gaugin hét project waar u naar op zoek bent. Met Spa Wellness Ventoux Provence kan je hier het hele jaar door tot rust komen.

Wilt u de villa verhuren gedurende de weken dat u er zelf niet bent? Dat kan via onze diensten die de verhuur van uw villa zeer vlot doen verlopen. Zo kan u een rendement van +-5% halen.

Investeren in Frankrijk

Wilt u graag meer weten over hoe het net werkt om een tweede verblijf aan te kopen in Frankrijk? Klik dan hier voor meer informatie of vul het contactaanvraag formulier in, dan beantwoorden we vrijblijvend al uw vragen. 

 
 
 
 
 

Locatie

DE PROVENCE

Provence gaat heel vanzelfsprekend samen met charme en het goede leven; dus bij uitstek geschikt als vakantiebestemming! met zijn vredige heuvels waar we de krekels kunnen horen zingen, de prachtige lavendelvelden en olijfboomgaarden, het struikgewas met de heerlijke geuren van tijm en rozemarijn, de indrukwekkende canyon van Marseille, de bijzondere calanques, de kleine kreekjes maar ook de zandstranden: werkelijk iedereen vindt hier iets van zijn gading! Zowel de steden Montpellier, Arles als Nîmes zijn een uurtje rijden van Malaucène. Klik hier voor meer informatie over de omgeving.

 
 

Sans soucis

La Provenca staat voor investeren in Frankrijk zonder zorgen. Ontdek hier hoe!