Les Truffiers bestaat uit 4 luxueuze loft-stijl appartementen met grote overdekte terrassen een gemeenschappelijk zwembad en een uniek vrij uitzicht, vlak naast Les Palivettes.

Prijzen vanaf €469.000*

REEDS 1 VERKOCHT!

*prijzen excl. BTW (20%) en notariskosten (+/- 1,5%)

 

LES TRUFFIERS

Deze 4 high-end appartementen beschikken elks over ruime overdekte terrassen waar u ‘s ochtends heerlijk kan ontbijten of de dag afsluiten met een goed boek en een lekker glas wijn. Deze loft-stijl appartementen beschikken elks over 3 ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer en liggen op wandelafstand van het dorp. Met een groot gemeenschappelijk zwembad is het hier zalig vertoeven in het hartje van de Provence. De appartementen zijn volledig zuid georiënteerd waardoor je de hele dag zon hebt. Les Truffiers bevindt zich bovendien vlak naast Les Palivettes.

 

 
 
 
render truffiers 2.jpg
 
 

Verhuren

Wilt u de villa verhuren gedurende de weken dat u er zelf niet bent? Dat kan via onze diensten die de verhuur van uw villa zeer vlot doen verlopen. Zo kan u een rendement van +-5% halen.

Heeft u meer interesse in de aankoop van een appartement in het Zuiden van Frankrijk? Bekijk dan zeker eens het project Les Cyclistes.

Investeren in Frankrijk

Wilt u graag meer weten over hoe het net werkt om een tweede verblijf aan te kopen in Frankrijk? Klik dan hier voor meer informatie of vul het contactaanvraag formulier in, dan beantwoorden we vrijblijvend al uw vragen. 

 
 
 
 
 

Locatie

DE PROVENCE

Provence gaat heel vanzelfsprekend samen met charme en het goede leven; dus bij uitstek geschikt als vakantiebestemming! met zijn vredige heuvels waar we de krekels kunnen horen zingen, de prachtige lavendelvelden en olijfboomgaarden, het struikgewas met de heerlijke geuren van tijm en rozemarijn, de indrukwekkende canyon van Marseille, de bijzondere calanques, de kleine kreekjes maar ook de zandstranden: werkelijk iedereen vindt hier iets van zijn gading! Zowel de steden Montpellier, Arles als Nîmes zijn een uurtje rijden van Malaucène.

Klik hier voor meer informatie over de omgeving.

 
 

Sans soucis

La Provenca staat voor investeren in Frankrijk zonder zorgen. Ontdek hier hoe!